Press "Enter" to skip to content

Pažangus puslapio SEO optimizavimas

Ką turi omenyje žmonės, sakydami, kad gali „atlikti SEO paslaugas” už jus?

Paprastai jie turi omenyje vieną iš dviejų dalykų.

Jie nori suteikti jūsų svetainei galimybę būti surastai. Arba jie nori sukurti jūsų svetainę taip, kad ji būtų randama dėl tam tikrų dalykų, kurie bus naudingi jūsų verslui.

Svarbu suprasti skirtumą tarp SEO draugiško ir SEO strategijos.

Kas yra SEO Friendly?

 

Pasakymas, kad kažkas yra „draugiškas vaikams”, reiškia, kad vaikai yra laukiami ir priimami, o ne tai, kad jiems taikomos kokios nors ypatingos sąlygos. Tą patį galima pasakyti ir apie „SEO friendly”.

Jei turite SEO draugišką svetainę, vadinasi, turite svetainę, kurią galima indeksuoti, surasti ir kuri gali būti rodoma „Google” paieškos sistemoje. Tai apima pagrindinius raktinius žodžius, antraštines žymas ir kitus pagrindinius SEO elementus. Svetainė sukurta naudojant švarų kodą ir logišką puslapių hierarchiją su kategorijomis, subkategorijomis, įrašais ir puslapiais. Svetainėje naudojami švarūs URL adresai, o jei ne, URL adresai yra tinkamai kanonizuoti. Jūsų svetainėje taip pat yra svetainės žemėlapis, skirtas padėti paieškos sistemoms pamatyti jūsų svetainės puslapius.

SEO pritaikytas turinys

Žiniatinklio svetainių projektavimo įmonės gali parduoti SEO paslaugas, kuriomis nustatomas tam tikras SEO patogumo lygis. Vykstant svetainės kūrimo procesui, dauguma žiniatinklio svetainių dizainerių paprašys jūsų pateikti turinį, kurį jie įtrauks į svetainę. Mano draugai dizaineriai skundžiasi, kad klientai dažnai delsia pateikti turinį. Ir jie teisūs.

SEO draugiškas yra numatytoji nuostata

Daugumoje platformų pagal nutylėjimą įdiegtas tam tikras SEO draugiškumo lygis. Pradėti nuo SEO palankios platformos yra dalis kovos. Ji suteikia jums struktūrą, ant kurios galite kurti SEO strategiją, tačiau nesuteikia jokio pranašumo prieš konkurentus.

WordPress yra mano mėgstamiausia SEO draugiška platforma. Jei naudojate „WordPress”, galite išgirsti, kad tereikia įdiegti „Yoast SEO” įskiepį ir viskas. Tačiau įdiegę „WordPress” su geriausio vardo SEO įskiepiu nepajudinsite iš vietos. Tai reiškia, kad dabar esate pasirengę nuspręsti, kokie raktažodžiai, asmenys, turinys, žymos ir t. t. turėtų būti jūsų strategijos dalis. Laikas imtis darbo.